Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Klikkaa isommaksi!

Vihreä ja punainen reitti ovat lyhyimmät lenkeistä. Vihreä on aloitustarinan oikealle poikkeava reitti, punainen taas vasemmalle.

Turkoosi on koirapuistoreitti, joka kulkee rantapolkua pitkin uittorantaan saakka´ja tulee takaisin päätietä pitkin.

Mintunvihreä reitti puolestaan kulkee myöskin uittorantaan, josta veneellä selän ylitse Rajasaareen. Rajasaaressa on monia eri polkuja, joten lenkkireitti ei ole siellä tarkka - mutta takaisin tullaan veneen jälkeen kaupan ohitse.

Fuksia reitti taas kulkee Vaarasaareen kennelin takana sijaitsevalta laivalaiturilta. Vaarasaaren keskiosa on lähinnä jyrkkää kalliota, joten reitti kulkee saaren ympäri ja sitten takaisin vesiteitse.

Violetti reitti on yleisin peruslenkki, ja sen kävelyyn menee noin puolisen tuntia. Reitti kulkee hevoslaitumen vierestä, joten kesäisin sieltä voi bongata lähitallin hevosia, poneja ja varsojakin.

Oranssi reitti on treenilenkki. Sen pääsee hölkkäämällä tunnissa, ripeästi kävellen aikaa kuluu tunti ja vartti. Lenkin puolivälissä on treenikenttä ja pienempi halli - varsinainen kisahalli sijaitsee satelliittikuvan ulkopuolella. Takaisin tullaan tietä pitkin.

 

Valkoisella rajattu talo on kennelrakennus. Sen takana sijaitsee aikaisemmin mainittu laivalaituri. Kennel on rajattu aidalla ja ulkona on muutama erillinen tarha yhteisen piha-alueen lisäksi.

Pinkillä rajattu talo on eläinlääkäri, jonne koirat kuljetetaan jos jotakin on sattunut. Myös perustarkastukset ja -rokotukset tapahtuvat täällä.

Keltaisella rajattu talo on kauppa, josta saa ostaa koiralleen varusteita, leluja ja ruokatarpeita. Hoitajallekin sieltä löytyy mm. reppuja, takkeja ja treenilenkkareita.

Vihreällä rajattu alue on treenikenttä, jonka kyljessä sijaitsee 15x25 - kokoinen sisähalli talvea ja huonoja säitä varten. Kennelin omat kisat pidetään täällä, ulkopuoliset ja haastavammat kisat taas kauempana.

TREENIKENTÄLLE →

Harmaalla rajattu alue on koirapuisto, jossa on oma alue isoille ja pienille koirille. Puistosta löytyy myös kakkapussiautomaatti ja ämpäri, josta saa lainata palloa vierailunsa ajaksi. Puisto on aidattu verkolla, ja aitauksissa olevista porteista pääsee suoraan uittorantaan.

Ulkoasu © 2016 H02877/Virtualdesign | Ulkoasun kuvat © Lundtola (CC 2.0 BY-NC-SA) ja Radvydas S.)

©2019 Kajahduksen virtuaalikennel - suntuubi.com