Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muistathan osallistua kyselyyn?

 

vieraskirja

Mainoksille oma kirjanen löytyy täältä.

Hoitokirja löytyy täältä.

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ellu
Kotisivut: http://wiewin0.wixsite.com/hakkaran/avajaisagi/

21.02.2017 22:06
Hei!

Uunituoreessa Hakkaran virtuaalikennelissä pidetään 05.03.2017 agilitykisat kennelin avajaisten kunniaksi! Luokkia ovat MINI, MEDI ja MAXI. Kaikki koirat ovat tervetulleita ja toivommekin, että lähtisitte meidän kanssa viettämään vauhdin täyteistä avajaispäivää! :)

Nimi: Elli
Kotisivut: http://virtuaalikennel Pehmotassu/

21.02.2017 08:20
Juuri ovensa avannut Pehmotassu järjestää 13.3.2017 epäviralliset kilpailut! Lisää tietoa Pehmotassun ilmoitustaululta

Nimi: Kataja

16.02.2017 16:49
Anteeksi etten ole päässyt kirjoittamaan tarinoita :/ Tarkoitus oli jatkaa ekaa tarinaa viime viikolla, mutta ensi viikolla on kokeita tiuhaan tahtiin enkä kertakaikkiaan ehdo kirjoittamaan. Yritän viimeistään hiihtolomalla kirjoitella.

Vastaus:

Ei haittaa, kouluhommat kannattaa selvitellä alta pois ihan rauhassa ^^

~ varga

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

12.02.2017 18:14
Hei! Kyselisin yhteistyötä Joystormin kanssa! Olen jo pitkään käynyt stalkkimassa täällä ja ihaillut, pakko myöntää että ihanaa jälkeä ;D <3

Vastaus:

Yhteistyölista on valitettavasti täysi, mutta kävisikö linkinvaihto sen sijaan? :)

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

12.02.2017 14:44
Lämmin tervehdys juuri sinulle, rakas yhteistyöläinen!

Edellisestä kirjeestä on jälleen kerran päässyt vierähtämään melkein kaksi kuukautta ja tahdon pahoitella sitä, jos se jotenkin häiritsee, etten ehkä ihan joka kuukausi muista kirjoittaa. Näiden kahden kuukauden aikana ei kuitenkaan ole kennelin puolella hirveästi mitään ihmeellistä tapahtunut, koirien syntymäpäivät ovat ehkä ainoita isompia juttuja. Nuorimmatkin koirat taitavat nyt kaikki olla vähintään vuoden ikäisiä, mikä on mielestäni hieno saavutus, kun on ollut aikamoisia haasteita riiviöiden ollessa vähän nuorempia. Uutta pentuettakin olen tässä vähän kaavaillut kennelini ainoille bordercollieille, mutta siihen menee vielä aikaa, koska molemmat koirat ovat vielä niin nuoria ja tahdon odottaa, että emäksi tahtomani collienarttu täyttää vähintään kaksi vuotta. Yhteistyöläisiäkin on tällä hetkellä vain kolme, joista yhden lisäsin listoille juuri tänään, joten hirveän montaa kirjeiden vastaanottajaa ei ole. Kenneliin siis ei tunnu kuuluvan oikein mitään sen jännittävämpää, joten jatketaan eteenpäin.

Mulla itselläni on ollut tässä vähän kaikennäköistä, on ollut koeviikkoja ja jakson vaihtumista ja muuta, mutta silti kaikkien isoin asia tähän mennessä on hurjaa vauhtia lähestyvät wanhojen tanssit. Mulla on nyt alkamassa ehkä tähänastisen elämäni tapahtumarikkain, jännittävin ja stressaavin viikko, koska ensi viikolla on kenraaliharjoitukset tiistaina, abien potkiaiset keskiviikkona, penkkarit torstaina ja prinsessapäivä eli wanhojen tanssit perjantaina. Näihin kaikkiin asioihin liittyy ihan hirveästi järjestelemistä, joista suurin osa on tähän mennessä kyllä jo hoidettu, mutta vielä lopulliset viimeistelyt on hoidettava tässä pikkuhiljaa :D Ja kaiken kukkuraksi vielä lauantaina olen menossa yhdelle keikalle, joten äxöniä riittää vielä viikonlopullekin. Tästä syystä tulen olemaan ensi viikolla ehkä hieman epäaktiivinen ja tuskin ehdin hirveästi virtuaalimaailmassa käydä loppuviikosta, alkuviikosta ehkä niinkin. Mutta tosiaan, mulle itselleni kuuluu siis todella hyvää, vaikka voin sanoa jo nyt olevani tosi hermostunut ja jännittäväni hirveästi tuota tanssiesitystä. Mutta no, ei minusta sen enempää!

Nyt on sinun vuorosi, rakas yhteistyöläinen. Tahtoisin tietää, mitä kennelillenne ja sinulle itsellesi kuuluu, onko tapahtunut jotain merkittäviä asioita tai onko jotain mielenkiintoista tapahtumassa. Odotan innolla kirjettänne, toivottavasti saan sellaisen pian! Mukavaa lopputalvea tai alkukevättä, kumpi tässä nyt sitten onkaan kyseessä, ja oikein hyvää jatkoa teille muutenkin <3

Nimi: Kataja

05.02.2017 09:36
Eka tarina ulkona! :)

Vastaus:

Hieno homma!

~ varga

Nimi: Kataja

29.01.2017 13:53
Yritin tuossa päästä sisälle hoitajien oleskelutilaan, mutta tunnuksiani ei hyväksytty. Onko sitä aktivoitu vielä vai? Anteeksi kyseleminen ^^"

Vastaus:

tunnuksissa on viimeaikoina ollut ikävästi ongelmia, yritän korjata tätä parhaillaan :)

~ varga

Nimi: Kataja

29.01.2017 09:52
Kävin laittamassa hakemuksen :D

Vastaus:

>

~ varga

Nimi: Saaga

18.01.2017 16:34
Voinko hoitaa Kijaa? (juos täällä edes kysytään sitä)

Vastaus:

Vintti > Hoitajaksi? ja sinne hakemusta :)

~ varga

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.01.2017 17:55
Tervetuloa kisaamaan virallista flyballia Chilieraan 25.01.2017!

Vastaus:

Kiitoksia kutsusta!

~ varga

Nimi: Smiler
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

13.01.2017 17:19
ja unohdin osoitteen....


ja katson jos into ja aika riittäis liittymään >:D

Vastaus:

Lisään teidät etusivulle!

ja tervetuloa tänne vaan sekaan :D tulevaisuudelle on suunnitteilla vaikka mitä!

~ varga

Nimi: Smiler

13.01.2017 17:19
Linkinvaihto käy ^^

Vastaus:

Hieno homma :)

~ varga

Nimi: Saana

11.01.2017 13:51
En tiedä miksi, mutta en pääse kirjautuu tunnuksilla sisälle :/

Vastaus:

Yritän parhaillaan selvittää asiaa. :)
//korjattu!

~ varga

Nimi: Saana

06.01.2017 15:29
Hei! Oikein mukavan näköinen paikka tämä! Liityin juuri hoitajaksi mutta hieman sitten sähläsin kun puhelimella nyt täällä olen joten laitoin hakemuksen aluksi hoitajien päiväkirjaan. Sen voi sieltä poistaa kyllä. Kun tajusin mukana lähetin sitten hakemuksen oikeeseen osoitteeseen. Pahoitteluni tästä sähläilystäni :/

Vastaus:

Tämä selvä :)
Laitoin sinulle sähköpostiin tunnukset hoitajanhuoneeseen.
~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.freewebs.com/sudenkuoppa

06.01.2017 15:16
Heippa ja oikein hyvää uutta vuotta 2017! Kivisalo kuuluttelee näin vuoden alkuun taas asiakkaitaan ja poistaa epäaktiivisia paikkoja aktiivisten tilalle. Tulethan siis visiitille ja ilmoittelemaan vieläkö haluatte jatkaa asiakkaana. Ilmoitathan viimeistään 16.1. muutoin asiakkuutenne irtisanotaan automaattisesti. :-)

Terkuin, Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Nimi: Sadi
Kotisivut: http://alweer.suntuubi.com/

05.01.2017 15:10
Poikkesin käymään ja pakko sanoa; ihana kennel ja ideakin on loistava! Lisäksi huomasin, että yksi koirista on nimetty lempimusikaalini mukaan, lisäpisteitä siitä. Toivottavasti Kajahdus pääsee vielä pitkälle!
Yksi kysymys vielä loppuun; onnistuuko linkinvaihto?

Vastaus:

Kiitoksia! Linkinvaihto sopii mainiosti >

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

15.12.2016 18:42
Tervehdys jälleen pitkästä aikaa, rakas yhteistyöläinen!

Ensinnäkin pahoittelut siitä, että olen kirjoittanut viimeisimmän yhteistyökirjeeni peräti kolme kuukautta sitten, sehän on aivan liian kauan siihen nähden, että tavoitteena oli kirjoittaa joka kuukausi... Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista, mutta pääasia on varmaankin se, että nyt ehdin kirjoittaa!

Kenneli on ollut jokseenkin hiljaiselolla kuluneiden kuukausien aikana, koska hoitajia on tällä hetkellä vain kolme, ja heistäkään kukaan ei ole mitenkään hirveän aktiivinen ollut, vaikka joitakin tarinoita ilmestyy aina satunnaisesti luettavaksi. Kennelissä ei myöskään muita vierailijoita ole, joten vieraskirjaan ei pahemmin tassunjälkiä ilmesty. Ylläpitäjällä on ollut jos jonkinnäköistä menoa ja koebuumia, joten en ole hirveästi ehtinyt kenneliä päivittelemään. Kenneli on siis ollut jokseenkin kuolleena viimeiset kuukaudet, olen päivitellyt siellä ehkä kerran kahdessa viikossa, jos sitäkään. Nyt joulun alla olen kuitenkin löytänyt lisää aikaa ja energiaa kenneltyöhöni ja aktivoitunut sen sijaan, aloin jopa kehittää hoitajille joulunaikaisia arpajaisia aktivoidakseni heidänkin toimintaansa hieman. Koirilla menee yllättävän hyvin, kaikki ovat ainakin toistaiseksi terveitä ja elossa ja kennelin pienimmätkin ovat kasvaneet hyvin. Iso osa koirista on kyllä hoitajaa vailla, mutta silti ne vaikuttavat tyytyväisiltä elämäntilanteeseensa ja nauttivat siitä, kun saavat peuhailla ulkona lumessa ja tulla sen jälkeen sisälle lämmittelemään. Nelijalkaiset myös taitavat odottaa joulua yhtä innolla kuin minä, ties vaikka saisivat jotakin kivoja rapisevia paketteja lahjaksi :3

Entäs ylläpitäjä sitten? Mulla on tosiaan ollut IRL-elämässä kuluneiden kuukausien aikana kamalasti kokeita ja menoja, joten en ole ehtinyt olla hirveän aktiivinen kennelini suhteen, ja siitä syystä myös näiden kirjeiden kirjoittaminen on vähän jäänyt. Yritän kuitenkin nyt vähän panostaa ja skarpata kennelin suhteen, kun lomakin on tulossa ja saa vähän aikaa rauhoittua ja vain olla. Hoitajia pitäisi saada kennelille lisää, mutta muutamia kuukausia sitten tekemäni mainostamisurakka ei tuottanut hirveästi tulosta. Pitäisi varmaan näin joulun alla yrittää sitä uudelleen, jos vaikka onnistuisin saamaan edes muutamille koirille innokkaan hoitajan.

Mutta pitemmittä puheitta haluaisin kysyä, miten juuri sinulla, rakas yhteistyöläinen, menee kennelisi kanssa? Olisi kiva kuulla pitkästä aikaa teidän muidenkin kuulumisia, varsinkin kun joulukin on tulossa ja kolmen kuukauden aikana on ehtinyt varmasti tapahtua paljon kaikenlaista. Vastaustanne odotellessa haluaisin toivottaa hyvää jatkoa kennelillenne ja erittäin mukavaa ja rauhallista joulunaikaa <3

Jouluterveisin Ushma, kennel Sateenkaaritaivas

Vastaus:

Kiitoksia kirjeestä! Hyviä jouluja teillekin ❤

~ varga

Nimi: Nia
Kotisivut: http://sunshinesky.suntuubi.com/

29.10.2016 18:10
Tervetuloa osallistumaan Sunshineskyn ensimmäisiin virallisiin agilitykisoihin 27.11.2016. Luokkia ovat mini 1 & medi 1. Nähdään kisoissa! ;)

Nia

Vastaus:

>

~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com

14.10.2016 15:59
Heippa! Pahoittelen viivästystä! Kävin tekemässä perustarkastuksen ja antamassa madotuksen Sadielle ja Simalle.

Sadie oli rauhallinen ja iloiselta vaikuttava koira. Sen karva oli pehmeää ja hyväkuntoista, hilseilyäkään en havainnut. Silmät olivat kirkkaat ja eloisat. Hampaisiin oli kertynyt hammaskiveä, joten ne poistettiin rauhoituksessa. Korvat olivat siistit. Tassut olivat ok, eikä kynsiäkään tarvinnut lyhentää. Ruumiinlämpö oli Sadiella normaali, samoin sydämen syke. Koira liikkui rennosti, enkä tunnustelussakaan havainnut sillä mitään lihasjumeja.

Sima oli innokas ja energinen tarkastettava. Sen karva oli myöskin hyväkuntoista. Hilseilyä oli hieman, minkä luulen johtuneen vain stressistä, jonka tarkastus voi joillekin koirille aiheuttaa. Silmät olivat terveet, samoin korvat. Hampaat olivat erittäin puhtoiset eikä hengityskään haissut. Tassut olivat kunnossa ja lyhensin Simalta hieman kynsiäkin. Ruumiinlämpö oli normaali ja sydän löi tasaisesti. Sima liikkui innokkaasti ja vaivattomasti, eikä tunnustelussa havaittu lihasjumeja.

Molemmille koirille annettiin perustarkastuksien päätteeksi vielä Canex Vet-madote.

Hinnaksi tuli 70v€,
kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos!

~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com

22.09.2016 18:23
Hei! Kivisalon klinikka on syyskuun aikana muuttanut suntuubista, joten päivitäthän uuden linkkimme! Myös ajanvarausjärjestelmä on hiukan muuttunut, se kannattaa käydä vilkaisemassa. :-) Hinnastoon on tullut myös pieniä muutoksia. Emme laskuta enää eräpäivällä palvelujamme, vaan maksaminen on vapaaehtoista. Laskutuskäytäntö saattaa tulla takaisin, mikäli niin toivotaan. Toistaiseksi olen nähnyt parhaaksi sen poistaa kokonaan. :-)

Mukavaa syksyä!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitoksia tiedosta!

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

14.09.2016 08:48
Hei :)

Ilmoittauduin noihin Kajahduksen kisoihin, ja vaikka ilmoittamani koirat ovat osallistujalistalla, en ole saanut sähköpostiin minkäänlaista vahvistusviestiä asiasta. Osaatko kertoa, mistä tämä johtuu? :)

Vastaus:

Sähköposti oli jäänyt Lähteviin viesteihin, korjattu :)

~ varga

Nimi: Anni

12.09.2016 16:57
Mistä pääsee laittamaan hakemuksen?

Vastaus:

Vintti > Hoitajaksi?

~ varga

Nimi: DeeHukka
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

12.09.2016 13:50
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, treenata niitä, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi klikkaamaan tuota Kotisivut-kohdan linkkiä!

Nimi: Iiris
Kotisivut: http://huhtala.virtuaalitalli.fi/

10.09.2016 15:13
Tässä Elman sivujen osoite :)
http://huhtala.suntuubi.com/?cat=59&lang=fi
-Iiris

Vastaus:

Hienoa!

~ varga

Nimi: Iiris
Kotisivut: http://huhtala.virtuaalitalli.fi

09.09.2016 12:16
Voi hyvä juttu jos Elma pääsee muuttamaan meille. Teen sille sivut viikonlopun aikana, mutta voisitkohan lähettää minulle sähköpostilla tuosta kuvasta alkuperäisversion? :)
-Iiris

Vastaus:

Sopii!

~ varga

Ulkoasu © 2016 H02877/Virtualdesign | Ulkoasun kuvat © Lundtola (CC 2.0 BY-NC-SA) ja Radvydas S.)

©2017 Kajahduksen virtuaalikennel - suntuubi.com