Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muistathan osallistua kyselyyn?

 

vieraskirja

Mainoksille oma kirjanen löytyy täältä.

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.01.2017 17:55
Tervetuloa kisaamaan virallista flyballia Chilieraan 25.01.2017!

Vastaus:

Kiitoksia kutsusta!

~ varga

Nimi: Smiler
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

13.01.2017 17:19
ja unohdin osoitteen....


ja katson jos into ja aika riittäis liittymään >:D

Vastaus:

Lisään teidät etusivulle!

ja tervetuloa tänne vaan sekaan :D tulevaisuudelle on suunnitteilla vaikka mitä!

~ varga

Nimi: Smiler

13.01.2017 17:19
Linkinvaihto käy ^^

Vastaus:

Hieno homma :)

~ varga

Nimi: Saana

11.01.2017 13:51
En tiedä miksi, mutta en pääse kirjautuu tunnuksilla sisälle :/

Vastaus:

Yritän parhaillaan selvittää asiaa. :)
//korjattu!

~ varga

Nimi: Saana

06.01.2017 15:29
Hei! Oikein mukavan näköinen paikka tämä! Liityin juuri hoitajaksi mutta hieman sitten sähläsin kun puhelimella nyt täällä olen joten laitoin hakemuksen aluksi hoitajien päiväkirjaan. Sen voi sieltä poistaa kyllä. Kun tajusin mukana lähetin sitten hakemuksen oikeeseen osoitteeseen. Pahoitteluni tästä sähläilystäni :/

Vastaus:

Tämä selvä :)
Laitoin sinulle sähköpostiin tunnukset hoitajanhuoneeseen.
~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.freewebs.com/sudenkuoppa

06.01.2017 15:16
Heippa ja oikein hyvää uutta vuotta 2017! Kivisalo kuuluttelee näin vuoden alkuun taas asiakkaitaan ja poistaa epäaktiivisia paikkoja aktiivisten tilalle. Tulethan siis visiitille ja ilmoittelemaan vieläkö haluatte jatkaa asiakkaana. Ilmoitathan viimeistään 16.1. muutoin asiakkuutenne irtisanotaan automaattisesti. :-)

Terkuin, Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Nimi: Sadi
Kotisivut: http://alweer.suntuubi.com/

05.01.2017 15:10
Poikkesin käymään ja pakko sanoa; ihana kennel ja ideakin on loistava! Lisäksi huomasin, että yksi koirista on nimetty lempimusikaalini mukaan, lisäpisteitä siitä. Toivottavasti Kajahdus pääsee vielä pitkälle!
Yksi kysymys vielä loppuun; onnistuuko linkinvaihto?

Vastaus:

Kiitoksia! Linkinvaihto sopii mainiosti >

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

15.12.2016 18:42
Tervehdys jälleen pitkästä aikaa, rakas yhteistyöläinen!

Ensinnäkin pahoittelut siitä, että olen kirjoittanut viimeisimmän yhteistyökirjeeni peräti kolme kuukautta sitten, sehän on aivan liian kauan siihen nähden, että tavoitteena oli kirjoittaa joka kuukausi... Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista, mutta pääasia on varmaankin se, että nyt ehdin kirjoittaa!

Kenneli on ollut jokseenkin hiljaiselolla kuluneiden kuukausien aikana, koska hoitajia on tällä hetkellä vain kolme, ja heistäkään kukaan ei ole mitenkään hirveän aktiivinen ollut, vaikka joitakin tarinoita ilmestyy aina satunnaisesti luettavaksi. Kennelissä ei myöskään muita vierailijoita ole, joten vieraskirjaan ei pahemmin tassunjälkiä ilmesty. Ylläpitäjällä on ollut jos jonkinnäköistä menoa ja koebuumia, joten en ole hirveästi ehtinyt kenneliä päivittelemään. Kenneli on siis ollut jokseenkin kuolleena viimeiset kuukaudet, olen päivitellyt siellä ehkä kerran kahdessa viikossa, jos sitäkään. Nyt joulun alla olen kuitenkin löytänyt lisää aikaa ja energiaa kenneltyöhöni ja aktivoitunut sen sijaan, aloin jopa kehittää hoitajille joulunaikaisia arpajaisia aktivoidakseni heidänkin toimintaansa hieman. Koirilla menee yllättävän hyvin, kaikki ovat ainakin toistaiseksi terveitä ja elossa ja kennelin pienimmätkin ovat kasvaneet hyvin. Iso osa koirista on kyllä hoitajaa vailla, mutta silti ne vaikuttavat tyytyväisiltä elämäntilanteeseensa ja nauttivat siitä, kun saavat peuhailla ulkona lumessa ja tulla sen jälkeen sisälle lämmittelemään. Nelijalkaiset myös taitavat odottaa joulua yhtä innolla kuin minä, ties vaikka saisivat jotakin kivoja rapisevia paketteja lahjaksi :3

Entäs ylläpitäjä sitten? Mulla on tosiaan ollut IRL-elämässä kuluneiden kuukausien aikana kamalasti kokeita ja menoja, joten en ole ehtinyt olla hirveän aktiivinen kennelini suhteen, ja siitä syystä myös näiden kirjeiden kirjoittaminen on vähän jäänyt. Yritän kuitenkin nyt vähän panostaa ja skarpata kennelin suhteen, kun lomakin on tulossa ja saa vähän aikaa rauhoittua ja vain olla. Hoitajia pitäisi saada kennelille lisää, mutta muutamia kuukausia sitten tekemäni mainostamisurakka ei tuottanut hirveästi tulosta. Pitäisi varmaan näin joulun alla yrittää sitä uudelleen, jos vaikka onnistuisin saamaan edes muutamille koirille innokkaan hoitajan.

Mutta pitemmittä puheitta haluaisin kysyä, miten juuri sinulla, rakas yhteistyöläinen, menee kennelisi kanssa? Olisi kiva kuulla pitkästä aikaa teidän muidenkin kuulumisia, varsinkin kun joulukin on tulossa ja kolmen kuukauden aikana on ehtinyt varmasti tapahtua paljon kaikenlaista. Vastaustanne odotellessa haluaisin toivottaa hyvää jatkoa kennelillenne ja erittäin mukavaa ja rauhallista joulunaikaa <3

Jouluterveisin Ushma, kennel Sateenkaaritaivas

Vastaus:

Kiitoksia kirjeestä! Hyviä jouluja teillekin ❤

~ varga

Nimi: Nia
Kotisivut: http://sunshinesky.suntuubi.com/

29.10.2016 18:10
Tervetuloa osallistumaan Sunshineskyn ensimmäisiin virallisiin agilitykisoihin 27.11.2016. Luokkia ovat mini 1 & medi 1. Nähdään kisoissa! ;)

Nia

Vastaus:

>

~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com

14.10.2016 15:59
Heippa! Pahoittelen viivästystä! Kävin tekemässä perustarkastuksen ja antamassa madotuksen Sadielle ja Simalle.

Sadie oli rauhallinen ja iloiselta vaikuttava koira. Sen karva oli pehmeää ja hyväkuntoista, hilseilyäkään en havainnut. Silmät olivat kirkkaat ja eloisat. Hampaisiin oli kertynyt hammaskiveä, joten ne poistettiin rauhoituksessa. Korvat olivat siistit. Tassut olivat ok, eikä kynsiäkään tarvinnut lyhentää. Ruumiinlämpö oli Sadiella normaali, samoin sydämen syke. Koira liikkui rennosti, enkä tunnustelussakaan havainnut sillä mitään lihasjumeja.

Sima oli innokas ja energinen tarkastettava. Sen karva oli myöskin hyväkuntoista. Hilseilyä oli hieman, minkä luulen johtuneen vain stressistä, jonka tarkastus voi joillekin koirille aiheuttaa. Silmät olivat terveet, samoin korvat. Hampaat olivat erittäin puhtoiset eikä hengityskään haissut. Tassut olivat kunnossa ja lyhensin Simalta hieman kynsiäkin. Ruumiinlämpö oli normaali ja sydän löi tasaisesti. Sima liikkui innokkaasti ja vaivattomasti, eikä tunnustelussa havaittu lihasjumeja.

Molemmille koirille annettiin perustarkastuksien päätteeksi vielä Canex Vet-madote.

Hinnaksi tuli 70v€,
kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos!

~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com

22.09.2016 18:23
Hei! Kivisalon klinikka on syyskuun aikana muuttanut suntuubista, joten päivitäthän uuden linkkimme! Myös ajanvarausjärjestelmä on hiukan muuttunut, se kannattaa käydä vilkaisemassa. :-) Hinnastoon on tullut myös pieniä muutoksia. Emme laskuta enää eräpäivällä palvelujamme, vaan maksaminen on vapaaehtoista. Laskutuskäytäntö saattaa tulla takaisin, mikäli niin toivotaan. Toistaiseksi olen nähnyt parhaaksi sen poistaa kokonaan. :-)

Mukavaa syksyä!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitoksia tiedosta!

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

14.09.2016 08:48
Hei :)

Ilmoittauduin noihin Kajahduksen kisoihin, ja vaikka ilmoittamani koirat ovat osallistujalistalla, en ole saanut sähköpostiin minkäänlaista vahvistusviestiä asiasta. Osaatko kertoa, mistä tämä johtuu? :)

Vastaus:

Sähköposti oli jäänyt Lähteviin viesteihin, korjattu :)

~ varga

Nimi: Anni

12.09.2016 16:57
Mistä pääsee laittamaan hakemuksen?

Vastaus:

Vintti > Hoitajaksi?

~ varga

Nimi: DeeHukka
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

12.09.2016 13:50
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, treenata niitä, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi klikkaamaan tuota Kotisivut-kohdan linkkiä!

Nimi: Iiris
Kotisivut: http://huhtala.virtuaalitalli.fi/

10.09.2016 15:13
Tässä Elman sivujen osoite :)
http://huhtala.suntuubi.com/?cat=59&lang=fi
-Iiris

Vastaus:

Hienoa!

~ varga

Nimi: Iiris
Kotisivut: http://huhtala.virtuaalitalli.fi

09.09.2016 12:16
Voi hyvä juttu jos Elma pääsee muuttamaan meille. Teen sille sivut viikonlopun aikana, mutta voisitkohan lähettää minulle sähköpostilla tuosta kuvasta alkuperäisversion? :)
-Iiris

Vastaus:

Sopii!

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

08.09.2016 19:59
Heippa, kävisikös yhteistyö? :) Vastausta ottaisin myös meidän vieraskirjaan, niin huomaan nopeammin.

Vastaus:

Toki!

~ varga

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

08.09.2016 16:42
Heipsan!
Kyselitte pari kuukautta sitten yhteistyötä Chilieran kanssa, jolloin vastasin ei, mutta siivoilin tänään yhteistyölistalta epäaktiivisia/lopettaneita sivuja pois, jolloin tilaa tuli lisää. Joten kysyisinkin nyt, kävisikö yhteistyö? Vastaus myös meidän postilootaamme, kiitos. :3

Vastaus:

Käyn vastaamaan sinne :) ->

~ varga

Nimi: Solita
Kotisivut: http://asklepoison.suntuubi.com/

06.09.2016 16:06
Pahoittelut arvostelun viipymisestä!
Tässä tilaamasi arvostelu. Linkitäthän Asklepoisonin, mikäli lisäät arvostelun sivullesi.

Plussat

- Kaunis aiheeseensopiva ulkoasu
- Mukaansatempaava aloitusteksti
- Tekijänoikeudet näkyvästi esillä
- Hienot koirien kuvat

Miinukset

- Muutama hieman sekava kategoria
- Info -sivu kahdessa eri kategoriassa

Arvosana 9½

Sanallinen arvio

Kajahduksen virtuaalikennel ei itseasiassa ole minulle ennestään tuttu, joten lähdin innolla arvostelemaan ja tutustumaan sivuihin. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota ulkoasuun. Ulkoasu jotenkin sopii monipuoliselle kennelille. Ensimmäisenä tutkin tietysti etusivua. Etusivun aloitusteksti on mielenkiintoinen ja tekee Kajahduksesta 'enemmän kuin kennelin' hyvällä tavalla. Etusivulla jäi ehkä vähän häiritsemään, kun nuo sähköposti, blogi, yhteistyölinkit, koristeviiva ja Copyrights otsikko eivät ole ns. kohdakkain keskitettyjä. Eli siis tekstien/kuvien keskikohdat eivät ole täysin allekkain. Tämä oli ehkäpä siis ainoa häiritsevä asia etusivussa. Esittelykierroksessa Google Mapsin käyttö on mielestäni kekseliästä! On myös hyvä, että esittelykierrokselle ei ole ahdettu liikaa tekstiä värillisten sanojen 'yhteyteen'. Koirat -sivulla pidin todella paljon koirien kauniisti koristelluista kuvista. Se jäi kuitenkin häiritsemään, kun noilla rescuekoirilla on taustanaan kuvassa ns. realistinen tausta, kun taas kenneli koirilla on yksivärinen. Tarkoituksella varmaan, mutta itse en päätyisi tähän ratkaisuun. Koirien sivut ovat kaikki upeita, niihin on varmasti käytetty vaivaa. Koirien luonnekuvauksia voi tietysti aina pidentää. Vintti osio on mielestäni hieman sekava ja vaati totuttelua. Esimerkiksi Kaapit -sivulla on ilmeisesti hoitajien sivu. Jouduin kuitenkin hieman tutkiskelemaan asiaa. Info -kohta taas löytyy myös normaalista navigaatiosta, joka aiheutti myös hieman hämmentymistä minulla. Info -kohdassa on silti hyvin kattavasti tietoa ja paljon tekstiä. Olet myös onnistunut pitämään niinkin ison sivun, kuin Infon kuitenkin selkeänä. Hakemusviekkun ja Hoitoviekkun yhteyteen kannattaa ehkä laittaa jonkinlainen selitys, niinkuin ehkäpä noiden kaikkien Vintti -osion linkkien. Vieraskirja on mielestäni siisti ja sopii ulkoasuun.

Hyvää alkuviikkoa,
~ Solita

Vastaus:

Kiitoksia arvostelusta!

~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

31.08.2016 20:40
Hei! Teiltä on erääntynyt 30v€ lasku eräpäivällä 28.8. Maksathan laskun pikimmiten ajanvarauskirjaamme!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Hoidettu :)

~varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

21.08.2016 11:28
Heippa! Kävin tekemässä Viljolle perustarkastuksen sekä antamassa madotuksen.

Viljo oli oikein terveen näköinen terrieriuros, eikä sen karvassa ollut hilsettä. Myös iho oli hyväkuntoinen. Silmät olivat eloisat ja kirkkaat. Hampaista poistin hieman hammaskiveä. Ikenet terveet ja hyvän väriset. Tassut olivat ok, kynsiä ei ollut tarvetta lyhentää. Ruumiinlämpö oli normaali, samoin sydämensyke. Viljo liikkui sulavasti, enkä tunnustelussakaan havainnut sillä lihasjumeja. Painoltaan Viljo oli ok.

Hinnaksi tuli 30v€ ja eräpäivä on 28.8.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitoksia!

~ varga

Yksityinen viesti

13.08.2016 07:27

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

12.08.2016 15:55
Olitte tilanneet myös madotuksen! Koirille annettiin Canex Vet -pastamadote, mikä tehoaa yleisimpiin loisiin.

Yhteishinta siis 202v€! :-)

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos!

~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

12.08.2016 15:51
Hei! Kävin tekemässä perustarkastukset ja antamassa tarvittavat rokotukset koirille Elma, Yuna ja Viljo.

Elma
Terveen ja hyvinvoivan näköinen, vaikka jokseenkin arka ja tarkastus piti suorittaa rauhallisesti ja ymmärtäväisesti. Hampaat olivat kunnossa, eikä pientä määrää hammaskiveä tarvinnut poistaa. Silmät olivat eloisat ja kirkkaat. Turkki oli hilseetöntä, mutta iho oli hiukan kuiva, joten suosittelen lisäämään ruokavalioon vaikkapa kalaöljyä. Tassut olivat kaikinpuolin kunnossa, eikä kynsiäkään ollut tarve lyhentää. Ruumiinlämpö oli normaali ja sydän löi tasaisesti. Lihasjumeja en koirassa havainnut tunnustelemallakaan. Elma liikkui sulavasti, vaikka jännittikin tarkastusta silminnähtävästi.

Yuna
Tämäkin oli terveen näköinen ja arahko. Silmät olivat eloisat ja kirkkaat. Hampaat olivat puhdistuksen tarpeessa ja hammaskivet poistettiin koko suusta. Ikenet olivat hiukan punaiset hammaskivestä, mutteivät kuitenkaan tulehtuneet. Tassut olivat hyväkuntoiset ja lyhensin kynsiä hiukan. Ruumiinlämpö oli normaali, samoin sydämen syke. Yuna liikkui hyvin ja ontumatta, enkä tunnustelemallakaan havainnut siinä lihasjumeja.

Viljoa en voinut tarkastaa, sillä koiran sivuille ei syystä tai toisesta päässyt.

Elmalle ja Yunalle annettiin perustarkastuksien lopuksi kolmoisrokotteet (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus) sekä rabies- ja kennelyskärokotteet. Tarkkailkaa koirien lämpöä viikon ajan, joskus rokotteet voivat nostattaa kuumeen.

Hinnaksi tuli 172v€ ja eräpäivä on 19.8.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitoksia hoidoista!

~ varga

Nimi: Ciara
Kotisivut: http://dreamkennels.suntuubi.com/

04.08.2016 16:07
*Nemo vierelläni hölkkään rauhallista tahtia postille. Vaikka koira mielellään olisi jäänyt jokaista mahdollista uutta hajua tutkimaan, pääsin määränpäähäni ja lähtetin matkaan kasan kirjeitä*

Hyvää elokuun alkua yhteistyöläinen! Dreamissa on ollut viimeisen kuukauden aikana oikeastaan aika touhukasta. Ensimmäiset hoitajat Alice ja Melissa ovat saapuneet Dreamiin, mistä olen kovin iloinen. Uusia koiria tuli yksi, upea shetlanninlammaskoira naaras Rainbowsky's Bethany, joka sai lempinimen Bianca. Pienen arastelun jälkeen pentu on tutustunut muihi ikäisiinsä mutta isoimmat koirat ymmärrettävästi vielä jännittävät uutta tulijaa.

Eräänä päivänä sain myös idean järjestää ensimmäiset kisat Dreamissa ja koska halusin pitää viralliset kisat oli minun sitten tutustuttava kaikenlaisiin sääntöihin. No pakko myöntää, jouduin lukemaan VALn (virtuaalinen agility liitto) sääntö sivun muutamaan kertaan läpi ennen kuin ymmärsin mistä todella oli kyse. Onnistui kuitenkin anomaan kisojen järjestämistä oikein, mistä olen aika ylpeä. Niinpä Dreamissa pidetään siis 10.8 ensimmäiset kisat, hurraa!:D Dreamin koiria olen ajatellut alkaa kisauttaa vasta kun nuo agility hommat on saatu pidettyä.

Itselläni on kyllä ollut kohtalaisen kiireistä viime kuussa, mutta ei Dreamissa mielestäni epäaktiivista ole ollut. Tietenkin voisin vielä aktiivisemmin päivitellä mutta ehkä se onnistuu tässä kuussa paremmin. Kesällä kun on aina kaikenlaisia kiireitä, vaikka yleensä toisin ajatellaan! Toivottavasti sinulla hyvä yhteistyöläinen on ollut mukava kuukausi ja olisin kiinnostunut kuulemaan siitä tarkemmin kirjeen muodossa!:D

Hyvää loppukesää teille toivottaa
Ciara&märkäkuonot

Vastaus:

Kiitoksia kirjeestä!

~ varga

Ulkoasu © 2016 H02877/Virtualdesign | Ulkoasun kuvat © Lundtola (CC 2.0 BY-NC-SA) ja Radvydas S.)

©2017 Kajahduksen virtuaalikennel - suntuubi.com