Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ILMOITTAUTUMINEN HIIHTOLOMALEIRILLE →

 

vieraskirja

Mainoksille oma kirjanen löytyy täältä.

Hoitokirja löytyy täältä.

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/?cat=51&preview=2

11.03.2017 15:03
Aprillissa järjestetään 24. maaliskuuta epävirallinen tokokoe, josta löytyy kaikki neljä luokkaa. Ilmoittautua voi 23. maaliskuuta asti, joten ilmoittauduthan sinäkin?

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

08.03.2017 15:43
08.03.2017

Aurinkoinen tervehdys Sateenkaaritaivaasta, rakas yhteistyöläinen!

On vihdoin ja viimein tullut aika kirjoittaa maaliskuun yhteistyökirje, johon toivottavasti riittää edes jonkin verran asiaa, ettei kirje jää liian lyhyeksi eikä siitä toivottavasti tule liian pitkäkään. Miltei jokaiselta teistä olenkin jo saanut maaliskuun kirjeen, muistaakseni ehkä yksi kenneli ei ole sellaista vielä lähettänyt, mutta ei se mitään.

Sateenkaaritaivaassa menee tosiaan ihan mukavasti, hoitajia on peräti 7 kappaletta ja suurin osa heistä on enemmän tai vähemmän aktiivisia, kirjoittaa ainakin sen pari tarinaa kuukauden aikana. Jotkut sitten kirjoittavat hieman harvemmin tai eivät ollenkaan, mikä on mielestäni surullista, mutta niissä tapauksissa ei sitten auta kuin kylmänviileästi erottaa nämä sankarit. Koiria kennelissäni on tällä hetkellä 14, mutta olen pohtinut kahden uuden koiranpennun ottamista. Toinen on erään yhteistyökennelini tulevasta bordercolliepentueesta, joka syntyy ilmeisesti kuunvaihteessa, ja toinen mahdollinen tulokas on oman kasvattini, shelttipoika Rakun tulevasta pentueesta sitten, kun sellainen on tulossa. Olen suunnitellut myös omaa pentuetta Sateenkaaritaivaaseen, bordercollie on rodultaan tämä pentue ja isänä toimii eläinkodista pelastettu collieuros Reno ja emänä eräästä kennelistä aikoinaan otettu ihastuttava Luna-neito. Pentuetta ei kuitenkaan ole ennen kesää tulossa, koska kumpikin vanhemmista on vielä niin nuori ja odotan nyt ensihätään ainakin siihen, että Luna täyttää kaksi vuotta. Pentuja on siis kuitenkin tulossa useammalta taholta, kun vielä Sateenkaaritaivaan B-pentueesta joudun lähes kaikki pennut ottamaan kuun lopussa kenneliini, mikäli niiden kodit eivät aktivoidu. Pyrin kyllä etsimään niille kotia muualta, mikäli se on mahdollista löytää, sillä en mitenkään voi majoittaa siitä pentueesta viittä pentua saman katon alle. Myös A-pentueen Carlos on kotia vailla, mutta ainakin Chiliéran suunnalta tuli sille kiinnostusta, joten se todennäköisesti saa hyvän kodin pian :3 Mikäli teistä yhteistyöläisistä löytyy kiinnostuneita majoittamaan muutama hassu kymmenkuinen shetlanninlammaskoiranpentu, niin kiinnostustaan saa esittää meidän suuntaan, kun todennäköisesti niiden tilanne ei muutu ja ne viisi ovat pian uutta kotia vailla. Mutta kennelistä ei sen enempää, siirrytään IRL-elämän puolelle.

IRL mulla sujuu oikein mukavasti, tällä hetkellä on hiihtoloma meneillään ja siitä syystä enemmän aikaa päivitellä ja tämän kirjeenkin ehdin mukavasti kirjoittaa. Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei ole, muuttoapuna olen alkuviikon ollut mutta loppuviikon olen ihan vain kotona, perjantaina tosin käyn vähän kaupungilla moikkailemassa kavereita, jos joku sattuu silloin olemaan kotosalla :D Loman jälkeen onkin muistaakseni viikko ihan perus opiskelua, mutta sen jälkeen taitaakin sitten alkaa hirveä koebuumi taas ja päivittely jää vähemmälle, joten yritän nyt hiihtoloman aikana pyöriä kennelillä sitäkin enemmän. Mutta ei kai tässä sitten kummempia, oikein hyvin mulla ja kennelillä menee ja toivottavasti sitä myös jatkuu pitkään.

Mukavaa kevään jatkoa jokaiselle teistä ja kiitos niille, jotka kirjeen ovat jo kirjoittaneet. Mikäli et ole maaliskuulta sellaista vielä tehnyt, niin toivoisin saavani sen pian, on aina yhtä mukava kuulla miten teillä sujuu <3

- Ushma

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

06.03.2017 19:10
06.03.2017

"Nostat käteesi repaleisen, revityn ja kuraisen kirjeen. Saat hädin tuskin selvää kuoren tekstistä, mutta onneksi itse kirje kuoren sisällä ei ole yhtä hajalla..."

Lämmin tervehdys Chiliérasta, arvon yhteistyöläinen! Nyt on vuoden ensimmäinen y-työkirjekin saatu ilmoille. Kennelin arki on tosiaan lähtenyt hyvin käyntiin, koiria on jo kokonaiset kymmenen kappaletta, joka saa nyt tältä erää ainakin riittää, eli lisää tuontikoiria ei taida olla tulossa, mutta jos muiden kenneleistä pentuja saa tai tänne niitä sattuisi syntymään, niin tilaa ja huomiota riittää vielä! Olen muuten suunnitellut pienen porotokan ottamista kennelille, niin koirat voisivat ihan käytännössä harjoitella paimentamista. Porot olisivat kivoja, kun mielestäni niitä lampaita 11 kennelillä kymmenestä. xD Ensimmäiset kisatkin on saatu julki, ilmoittautuminen päättyy 19. maaliskuuta, joten jos vielä et ole koiriasi ilmoittanut, niin tee se nyt! Pentueitakin olen jo suunnitellut, niistä ensimmäinen taitaa sitten joskus kesä- tai toukokuussa jopa olla ajankohtaisempi, rotuna sheltti ja vanhempina Nelli sekä Sateenkaaritaivaan kasvatti Raku. Kisoihinkin ollaan tässä osallistuttu, ensimmäiset olivat agilitykisat Joystormissa ensimmäinen päivä, meiltä ainut sijoittunut oli pitkäkarvainen colliepentu Napsu. Vielä odotellaan tuloksia BH-kokeesta, kahdesta agilitysta ja tietysti omista kisoista! Hyvin on siis saatu arki rullamaan, toivottavasti tämä aktiivisuus nyt pysyisi!

IRL-elämässä kaikki rullaa tasaiseen tahtiinsa, hiihtoloma tuli ja meni, olisi kyllä kiva, jos se olisi kaksi viikkoa! Nyt elämä matelee samaa tylsää tahtia eteenpäin: koulua, kokeita, lisää koulua ja lisää kokeita. Täytin muuten tuossa reilu viikko sitten vuosia ja nyt pitäisi sitten miettiä että millon kutsun pari kamua kylään kun näyttää joka viikonlopulle olevan jotakin! Toissapäivänä kävin ensimmäisissä ratsastuskisoissani ja olen kyllä tyytyväinen suoritukseen: puhdas rata ja hyvä aika. Nyt iski hirveä kisainto, täytyy sitten vain katsoa, että milloin ois seuraavan kerran kisat tiedossa. :D

Hyvää kevään jatkoa kaikille, Minttu ja karvatassut

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

05.03.2017 09:36
Tervehdys yhteistyöläinen!

Tämäkään ei ole yhteistyökirje, mikäli sitä tuon aloituksen perusteella odotit. Ei hätää, sellainen on kyllä tulossa tämän kuun aikana, luultavasti ensi viikolla kun on hiihtoloma ja ehdin kirjoittaa. Nyt on kuitenkin kyseessä sellainen juttu, että eräs kasvattini tarvitsee kodin ja ajattelin näin ensiksi teiltä, rakkaat yhteistyöläiset, kysyä, josko joku teistä kiinnostuisi ja tahtoisi tarjota pienelle kodin.

Tilanne on nimittäin nyt se, että kennelini A-pentueen koira, pikkuruinen Carlos, jouduttiin noutamaan edellisestä kodistaan Little Beanista takaisin Sateenkaaritaivaaseen, koska sen kotikennel oli hyvin epäaktiivinen enkä halunnut nuorta urosta sinne jättää. Toivoisin kuitenkin, että minun ei tarvitsisi pitää urosta Sateenkaaritaivaassa, sillä kaikki sen kolme elossaolevaa sisarusta asuvat jo siellä enkä tahtoisi, että myös viimeinen kasvatti samasta pentueesta muuttaisi sinne. Toivon siis, että joku teistä, rakkaat yhteistyöläiseni, olisi valmis tarjoamaan pienelle shelttiurokselle kodin!

Carlos on pohjimmiltaan hyvin herttainen vuoden ikäinen shelttiuros, mutta ulospäin se näyttäytyy todella energisenä pikku hulivilinä, joka ei tuntuisi välillä rauhoittuvan millään. Se on rohkea ja jääräpäinen nuori uros, mutta tottelee kyllä, mikäli sitä jaksaa kärsivällisesti kouluttaa. Pidemmän luonnekuvauksen löydät Sateenkaaritaivaan kasvatussivulta, A-pentueen kohdalta.

Mikäli kiinnostuit, niin tulethan toki jättämään viestiä vieraskirjaan, varauslomakekin löytyy pentuesivulta :) Nopeat syövät hitaat, sillä tarjoan samaa pentua nyt alustavasti ainakin neljään kenneliin, joten toivottavasti tästä ei tule hirveää taistelua teidän välillä, että kuka sen pennun saa. Mikäli kukaan teistä kuitenkaan ei tästä nyt innostu, niin yritän vielä jostain muualta.

Rakkain terveisin, Ushma ja pikku Carlos

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

03.03.2017 17:01
Tervetuloa kisaamaan epävirallista agilitya Chiliéraan 20. maaliskuuta! Luokkina pentuluokka, mini, medi ja maxi! Tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Ellu
Kotisivut: http://wiewin0.wixsite.com/hakkaran/avajaisagi/

21.02.2017 22:06
Hei!

Uunituoreessa Hakkaran virtuaalikennelissä pidetään 05.03.2017 agilitykisat kennelin avajaisten kunniaksi! Luokkia ovat MINI, MEDI ja MAXI. Kaikki koirat ovat tervetulleita ja toivommekin, että lähtisitte meidän kanssa viettämään vauhdin täyteistä avajaispäivää! :)

Nimi: Kataja

16.02.2017 16:49
Anteeksi etten ole päässyt kirjoittamaan tarinoita :/ Tarkoitus oli jatkaa ekaa tarinaa viime viikolla, mutta ensi viikolla on kokeita tiuhaan tahtiin enkä kertakaikkiaan ehdo kirjoittamaan. Yritän viimeistään hiihtolomalla kirjoitella.

Vastaus:

Ei haittaa, kouluhommat kannattaa selvitellä alta pois ihan rauhassa ^^

~ varga

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

12.02.2017 18:14
Hei! Kyselisin yhteistyötä Joystormin kanssa! Olen jo pitkään käynyt stalkkimassa täällä ja ihaillut, pakko myöntää että ihanaa jälkeä ;D <3

Vastaus:

Yhteistyölista on valitettavasti täysi, mutta kävisikö linkinvaihto sen sijaan? :)

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

12.02.2017 14:44
Lämmin tervehdys juuri sinulle, rakas yhteistyöläinen!

Edellisestä kirjeestä on jälleen kerran päässyt vierähtämään melkein kaksi kuukautta ja tahdon pahoitella sitä, jos se jotenkin häiritsee, etten ehkä ihan joka kuukausi muista kirjoittaa. Näiden kahden kuukauden aikana ei kuitenkaan ole kennelin puolella hirveästi mitään ihmeellistä tapahtunut, koirien syntymäpäivät ovat ehkä ainoita isompia juttuja. Nuorimmatkin koirat taitavat nyt kaikki olla vähintään vuoden ikäisiä, mikä on mielestäni hieno saavutus, kun on ollut aikamoisia haasteita riiviöiden ollessa vähän nuorempia. Uutta pentuettakin olen tässä vähän kaavaillut kennelini ainoille bordercollieille, mutta siihen menee vielä aikaa, koska molemmat koirat ovat vielä niin nuoria ja tahdon odottaa, että emäksi tahtomani collienarttu täyttää vähintään kaksi vuotta. Yhteistyöläisiäkin on tällä hetkellä vain kolme, joista yhden lisäsin listoille juuri tänään, joten hirveän montaa kirjeiden vastaanottajaa ei ole. Kenneliin siis ei tunnu kuuluvan oikein mitään sen jännittävämpää, joten jatketaan eteenpäin.

Mulla itselläni on ollut tässä vähän kaikennäköistä, on ollut koeviikkoja ja jakson vaihtumista ja muuta, mutta silti kaikkien isoin asia tähän mennessä on hurjaa vauhtia lähestyvät wanhojen tanssit. Mulla on nyt alkamassa ehkä tähänastisen elämäni tapahtumarikkain, jännittävin ja stressaavin viikko, koska ensi viikolla on kenraaliharjoitukset tiistaina, abien potkiaiset keskiviikkona, penkkarit torstaina ja prinsessapäivä eli wanhojen tanssit perjantaina. Näihin kaikkiin asioihin liittyy ihan hirveästi järjestelemistä, joista suurin osa on tähän mennessä kyllä jo hoidettu, mutta vielä lopulliset viimeistelyt on hoidettava tässä pikkuhiljaa :D Ja kaiken kukkuraksi vielä lauantaina olen menossa yhdelle keikalle, joten äxöniä riittää vielä viikonlopullekin. Tästä syystä tulen olemaan ensi viikolla ehkä hieman epäaktiivinen ja tuskin ehdin hirveästi virtuaalimaailmassa käydä loppuviikosta, alkuviikosta ehkä niinkin. Mutta tosiaan, mulle itselleni kuuluu siis todella hyvää, vaikka voin sanoa jo nyt olevani tosi hermostunut ja jännittäväni hirveästi tuota tanssiesitystä. Mutta no, ei minusta sen enempää!

Nyt on sinun vuorosi, rakas yhteistyöläinen. Tahtoisin tietää, mitä kennelillenne ja sinulle itsellesi kuuluu, onko tapahtunut jotain merkittäviä asioita tai onko jotain mielenkiintoista tapahtumassa. Odotan innolla kirjettänne, toivottavasti saan sellaisen pian! Mukavaa lopputalvea tai alkukevättä, kumpi tässä nyt sitten onkaan kyseessä, ja oikein hyvää jatkoa teille muutenkin <3

Nimi: Kataja

05.02.2017 09:36
Eka tarina ulkona! :)

Vastaus:

Hieno homma!

~ varga

Nimi: Kataja

29.01.2017 13:53
Yritin tuossa päästä sisälle hoitajien oleskelutilaan, mutta tunnuksiani ei hyväksytty. Onko sitä aktivoitu vielä vai? Anteeksi kyseleminen ^^"

Vastaus:

tunnuksissa on viimeaikoina ollut ikävästi ongelmia, yritän korjata tätä parhaillaan :)

~ varga

Nimi: Kataja

29.01.2017 09:52
Kävin laittamassa hakemuksen :D

Vastaus:

>

~ varga

Nimi: Saaga

18.01.2017 16:34
Voinko hoitaa Kijaa? (juos täällä edes kysytään sitä)

Vastaus:

Vintti > Hoitajaksi? ja sinne hakemusta :)

~ varga

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.01.2017 17:55
Tervetuloa kisaamaan virallista flyballia Chilieraan 25.01.2017!

Vastaus:

Kiitoksia kutsusta!

~ varga

Nimi: Smiler
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

13.01.2017 17:19
ja unohdin osoitteen....


ja katson jos into ja aika riittäis liittymään >:D

Vastaus:

Lisään teidät etusivulle!

ja tervetuloa tänne vaan sekaan :D tulevaisuudelle on suunnitteilla vaikka mitä!

~ varga

Nimi: Smiler

13.01.2017 17:19
Linkinvaihto käy ^^

Vastaus:

Hieno homma :)

~ varga

Nimi: Saana

11.01.2017 13:51
En tiedä miksi, mutta en pääse kirjautuu tunnuksilla sisälle :/

Vastaus:

Yritän parhaillaan selvittää asiaa. :)
//korjattu!

~ varga

Nimi: Saana

06.01.2017 15:29
Hei! Oikein mukavan näköinen paikka tämä! Liityin juuri hoitajaksi mutta hieman sitten sähläsin kun puhelimella nyt täällä olen joten laitoin hakemuksen aluksi hoitajien päiväkirjaan. Sen voi sieltä poistaa kyllä. Kun tajusin mukana lähetin sitten hakemuksen oikeeseen osoitteeseen. Pahoitteluni tästä sähläilystäni :/

Vastaus:

Tämä selvä :)
Laitoin sinulle sähköpostiin tunnukset hoitajanhuoneeseen.
~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.freewebs.com/sudenkuoppa

06.01.2017 15:16
Heippa ja oikein hyvää uutta vuotta 2017! Kivisalo kuuluttelee näin vuoden alkuun taas asiakkaitaan ja poistaa epäaktiivisia paikkoja aktiivisten tilalle. Tulethan siis visiitille ja ilmoittelemaan vieläkö haluatte jatkaa asiakkaana. Ilmoitathan viimeistään 16.1. muutoin asiakkuutenne irtisanotaan automaattisesti. :-)

Terkuin, Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Nimi: Sadi
Kotisivut: http://alweer.suntuubi.com/

05.01.2017 15:10
Poikkesin käymään ja pakko sanoa; ihana kennel ja ideakin on loistava! Lisäksi huomasin, että yksi koirista on nimetty lempimusikaalini mukaan, lisäpisteitä siitä. Toivottavasti Kajahdus pääsee vielä pitkälle!
Yksi kysymys vielä loppuun; onnistuuko linkinvaihto?

Vastaus:

Kiitoksia! Linkinvaihto sopii mainiosti >

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

15.12.2016 18:42
Tervehdys jälleen pitkästä aikaa, rakas yhteistyöläinen!

Ensinnäkin pahoittelut siitä, että olen kirjoittanut viimeisimmän yhteistyökirjeeni peräti kolme kuukautta sitten, sehän on aivan liian kauan siihen nähden, että tavoitteena oli kirjoittaa joka kuukausi... Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista, mutta pääasia on varmaankin se, että nyt ehdin kirjoittaa!

Kenneli on ollut jokseenkin hiljaiselolla kuluneiden kuukausien aikana, koska hoitajia on tällä hetkellä vain kolme, ja heistäkään kukaan ei ole mitenkään hirveän aktiivinen ollut, vaikka joitakin tarinoita ilmestyy aina satunnaisesti luettavaksi. Kennelissä ei myöskään muita vierailijoita ole, joten vieraskirjaan ei pahemmin tassunjälkiä ilmesty. Ylläpitäjällä on ollut jos jonkinnäköistä menoa ja koebuumia, joten en ole hirveästi ehtinyt kenneliä päivittelemään. Kenneli on siis ollut jokseenkin kuolleena viimeiset kuukaudet, olen päivitellyt siellä ehkä kerran kahdessa viikossa, jos sitäkään. Nyt joulun alla olen kuitenkin löytänyt lisää aikaa ja energiaa kenneltyöhöni ja aktivoitunut sen sijaan, aloin jopa kehittää hoitajille joulunaikaisia arpajaisia aktivoidakseni heidänkin toimintaansa hieman. Koirilla menee yllättävän hyvin, kaikki ovat ainakin toistaiseksi terveitä ja elossa ja kennelin pienimmätkin ovat kasvaneet hyvin. Iso osa koirista on kyllä hoitajaa vailla, mutta silti ne vaikuttavat tyytyväisiltä elämäntilanteeseensa ja nauttivat siitä, kun saavat peuhailla ulkona lumessa ja tulla sen jälkeen sisälle lämmittelemään. Nelijalkaiset myös taitavat odottaa joulua yhtä innolla kuin minä, ties vaikka saisivat jotakin kivoja rapisevia paketteja lahjaksi :3

Entäs ylläpitäjä sitten? Mulla on tosiaan ollut IRL-elämässä kuluneiden kuukausien aikana kamalasti kokeita ja menoja, joten en ole ehtinyt olla hirveän aktiivinen kennelini suhteen, ja siitä syystä myös näiden kirjeiden kirjoittaminen on vähän jäänyt. Yritän kuitenkin nyt vähän panostaa ja skarpata kennelin suhteen, kun lomakin on tulossa ja saa vähän aikaa rauhoittua ja vain olla. Hoitajia pitäisi saada kennelille lisää, mutta muutamia kuukausia sitten tekemäni mainostamisurakka ei tuottanut hirveästi tulosta. Pitäisi varmaan näin joulun alla yrittää sitä uudelleen, jos vaikka onnistuisin saamaan edes muutamille koirille innokkaan hoitajan.

Mutta pitemmittä puheitta haluaisin kysyä, miten juuri sinulla, rakas yhteistyöläinen, menee kennelisi kanssa? Olisi kiva kuulla pitkästä aikaa teidän muidenkin kuulumisia, varsinkin kun joulukin on tulossa ja kolmen kuukauden aikana on ehtinyt varmasti tapahtua paljon kaikenlaista. Vastaustanne odotellessa haluaisin toivottaa hyvää jatkoa kennelillenne ja erittäin mukavaa ja rauhallista joulunaikaa <3

Jouluterveisin Ushma, kennel Sateenkaaritaivas

Vastaus:

Kiitoksia kirjeestä! Hyviä jouluja teillekin ❤

~ varga

Nimi: Nia
Kotisivut: http://sunshinesky.suntuubi.com/

29.10.2016 18:10
Tervetuloa osallistumaan Sunshineskyn ensimmäisiin virallisiin agilitykisoihin 27.11.2016. Luokkia ovat mini 1 & medi 1. Nähdään kisoissa! ;)

Nia

Vastaus:

>

~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com

14.10.2016 15:59
Heippa! Pahoittelen viivästystä! Kävin tekemässä perustarkastuksen ja antamassa madotuksen Sadielle ja Simalle.

Sadie oli rauhallinen ja iloiselta vaikuttava koira. Sen karva oli pehmeää ja hyväkuntoista, hilseilyäkään en havainnut. Silmät olivat kirkkaat ja eloisat. Hampaisiin oli kertynyt hammaskiveä, joten ne poistettiin rauhoituksessa. Korvat olivat siistit. Tassut olivat ok, eikä kynsiäkään tarvinnut lyhentää. Ruumiinlämpö oli Sadiella normaali, samoin sydämen syke. Koira liikkui rennosti, enkä tunnustelussakaan havainnut sillä mitään lihasjumeja.

Sima oli innokas ja energinen tarkastettava. Sen karva oli myöskin hyväkuntoista. Hilseilyä oli hieman, minkä luulen johtuneen vain stressistä, jonka tarkastus voi joillekin koirille aiheuttaa. Silmät olivat terveet, samoin korvat. Hampaat olivat erittäin puhtoiset eikä hengityskään haissut. Tassut olivat kunnossa ja lyhensin Simalta hieman kynsiäkin. Ruumiinlämpö oli normaali ja sydän löi tasaisesti. Sima liikkui innokkaasti ja vaivattomasti, eikä tunnustelussa havaittu lihasjumeja.

Molemmille koirille annettiin perustarkastuksien päätteeksi vielä Canex Vet-madote.

Hinnaksi tuli 70v€,
kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos!

~ varga

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com

22.09.2016 18:23
Hei! Kivisalon klinikka on syyskuun aikana muuttanut suntuubista, joten päivitäthän uuden linkkimme! Myös ajanvarausjärjestelmä on hiukan muuttunut, se kannattaa käydä vilkaisemassa. :-) Hinnastoon on tullut myös pieniä muutoksia. Emme laskuta enää eräpäivällä palvelujamme, vaan maksaminen on vapaaehtoista. Laskutuskäytäntö saattaa tulla takaisin, mikäli niin toivotaan. Toistaiseksi olen nähnyt parhaaksi sen poistaa kokonaan. :-)

Mukavaa syksyä!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitoksia tiedosta!

~ varga

Ulkoasu © 2016 H02877/Virtualdesign | Ulkoasun kuvat © Lundtola (CC 2.0 BY-NC-SA) ja Radvydas S.)

©2017 Kajahduksen virtuaalikennel - suntuubi.com