Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ILMOITTAUTUMINEN HIIHTOLOMALEIRILLE →

 

vieraskirja

Mainoksille oma kirjanen löytyy täältä.

Hoitokirja löytyy täältä.

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Olga
Kotisivut: http://vkyk.suntuubi.com/

15.05.2017 10:35
Noutajalapsia!

Yung-Kamiin olisi tulossa toinen pentue, mikä on rodultaan novascotiannoutaja! Penskojen synttäripäivä olisi 24.05.2017, jolloin nämä noutajan alut pääsisivät maailmaa valloittamaan.

Isä on omasta kennelistä, Boogawolf Umgunkafunk "Punk"
Emä taas Nuvem-kennelistä lainassa oleva narttu, Fiery Soul "Sissi"

Nimiteemassa mennään kirjaimessa B, muunmuassa täältä löytyy kivoja nimiä:
http://www.bordercollies.nl/enames.shtml?q=b*&start=0&num=alle
n
Jos juuri sinulla on tilaa valloittavalle tollerille, niin nakkaappa viestiä vieraskirjaan! :)

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

10.05.2017 13:52

Tervehdys!

Sateenkaaritaivaaseen on suunnitteilla uusia pentueita ja alunperin olin kaavaillut C-pentueeksi bordercollieta, jolloin pentue tulisi vasta syksyllä. Sain kuitenkin vastikään kenneliini toisenkin australianpaimenkoiran ja aloin miettimään, olisiko kenelläkään kiinnostusta australianpaimenkoirapentuja kohtaan. Mikäli tarpeeksi kiinnostuneita on, C-pentueeksi tulisi luultavasti sitten australianpaimenkoira ja pentue voisi tulla vaikka heti tässä kuussa ja D-pentue olisi sitten suunnittelemani bortsupentue, joka ajoittuisi syksylle.

Pentueen emänä toimii kaksivuotias paimennarttu Cream, jolla on kaksi vKUMAA virallisesta agilitystä ja useita sijoituksia virallisesta tokosta, ja sen lisäksi 2. ja 10. sija epävirallisesta agilitystä ja 3. ja 7. sija epävirallisesta tokosta. Nartulta löytyy myös hyväksytty BH-koe. Pentueen isällä ei toistaiseksi ole mitään kisatuloksia, edes hyväksyttyä BH-koetta, mutta ei hätää - uros on nyt muutamiin kisoihin tässä ilmoitettu ja toivon mukaan sieltä tulisi edes joitakin tuloksia.

Kysymys siis kuuluu, rakkaat yhteistyöläiset, olisiko teillä kiinnostusta australianpaimenkoiriin? Mikäli olet kiinnostunut ja tahtoisit pennun, ilmoita asiasta Sateenkaaritaivaan vieraskirjassa. Sieltä voin sitten helposti katsoa, onko kiinnostuneita tarpeeksi ja ilmoittelen ensimmäisenä teille, mikäli pentuja tulee. Muussa tapauksessa pentuejärjestys pysyy samana - ensin syksyllä bordercollie ja ensi vuoden alussa australianpaimenkoira.

Rakkain terveisin Ushma

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://redrock.suntuubi.com/

08.05.2017 21:26
Linkinvaihto?

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

03.05.2017 14:24
Valitettavasti poistutte Chiliéran yhteistyölistalta liiallisen epäaktiivisuuden vuoksi. Mikäli kennel joskus aktivoituu, voit aina tulla kyselemään y-työtä uudestaan! :)

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=101&lang=fi

03.05.2017 13:51
Tervetuloa osallistumaan Sateenkaaritaivaan epäviralliseen kisapäivään 28. toukokuuta! Mukana on kolme lajia - agility, toko ja näyttelyt. Luokkia löytyy varmasti koiralle kuin koiralle ja osallistumisaikaa on vielä runsaasti, mutta kehotan olemaan silti nopea.

Nimi: Silja
Kotisivut: http://vkunen.suntuubi.com/?cat=20&

01.05.2017 09:37
: MATCH SHOW :

PVM. 11.05.2017
VIP. 10.05.2017, klo 16 asti
Unessa järjestetään avajaistapahtumaksi epävirallinen näyttely, eli Match Show! Jokainen kynnelle kykenevä koira on tervetullut osallistumaan (paitsi piviko-kuvalliset). Mukana ovat luokat:
⇒ pennut (alle 12kk)
⇒ pienet koirat (alle 40cm)
⇒ isot koirat (yli 40cm)

Tervetuloa osallistumaan! :)

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=98&lang=fi

23.04.2017 14:21
Sateenkaaritaivaassa kisataan epävirallista tokoa 30. huhtikuuta, tervetuloa osallistumaan! Luokkina toimivat pentuluokka ja aikuisluokka, tarkemmat ohjeet löydät kisasivulta.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

16.04.2017 14:02
Heippa, rakas yhteistyöläinen!

Oon jälleen hieman ikävämmällä asialla liikenteessä, nimittäin haluaisin mainita Kajahduksen epäaktiivisuudesta. Kajahdus on ollut taas vaihteeksi kaksi kuukautta hiljaiselolla, kun viimeisimmän vieraskirjaviestin vastaus on tasan kaksi kuukautta sitten. Haluaisin vaan mainita, että mikäli Kajahdus ei aktivoidu tämän kuun loppuun mennessä, joudun poistamaan teidät valitettavasti yhteistyölistaltamme.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

03.04.2017 18:53
*Kuulet ulkoa ratisevia askelia, haukuntaa ja lopulta kolahduksen, kun postiluukustasi tipahtaa sisään yltä päältä kuolainen ja koirankarvoilla varustettu kirje*

Mukavaa huhtikuun alkua, rakas yhteistyöläinen! Olen kerrankin hyvissä ajoin liikkeellä näiden yhteistyökirjeiden kanssa, pisteet siitä minulle, eikös? :D Sateenkaaritaivaassa arki rullaa mukavasti, koiria on kisautettu viime aikoina todella aktiivisesti siellä sun täällä ja pari uutta koiraa on Sateenkaaritaivaaseen tullut, yksi on oma kasvattini Pihla, joka epäaktiivisesta kodista pelastettiin ja toinen on eräästä yhteistyökennelistä tupsahtanut bordercollienpentu. Vielä kolmas pikkupentu on lähiaikoina tulossa, Chilierasta nimittäin yhden shelttipennun ottaisin, kun kyseessä oman kasvattini pentue on ^^ Myöhemmin kesällä on luvassa myös oma pentue Sateenkaaritaivaassa, mutta siitä lisää sitten lähempänä. Koiramäärä on tosiaan viime aikoina kasvanut hieman, mutta jokainen koira saa hyvää hoitoa joko minulta tai omalta hoitajalta, mikäli sellainen sattuu koiralla olemaan. Sateenkaaritaivaan lisäksi mulla on nyt myös toinen virtuaalisivu pyöritettävänä, nimittäin ihan vastikään perustettu Koirakoti Savior, jossa ei kyllä vielä hirveästi eloa ole, kun ei siellä ole asukkaitakaan. Halutessanne voitte kuitenkin käydä sinnekin tutustumassa ja jättämässä vieraskirjaan kommenttia, ilahtuisin siitä ^^

IRL-elämä matelee kanssa eteenpäin tasaista, pitkäveteistä tahtia. Juuri viime viikolla oli pahin koeviikko tältä jaksolta, huomenna enää yksi koe ja sitten vaihtuukin uusi jakso, niin kokeiden osalta saa vähän hengähtää, läksyjä tosin tulee varmasti sitäkin enemmän. Mitään muuta mainitsemisen arvoista tässä ei taida ollakaan, joten IRL-elämästä kertova kappale jää nyt hieman lyhyeksi, samoin kuin ehkä koko kirjekin. Ei kuitenkaan anneta sen haitata! Odotan jo innolla kirjettänne, mikäli ette sellaista vielä tältä kuulta ole kirjoittaneet, osa teistä kun on jo ehtinyt senkin tekemään :D

Mukavaa kevään jatkoa, rakas yhteistyöläinen!

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

02.04.2017 08:18
02.04.2017

"Nostat käteesi repaleisen, revityn ja kuraisen kirjeen. Saat hädin tuskin selvää kuoren tekstistä, mutta onneksi itse kirje kuoren sisällä ei ole yhtä hajalla..."

Hilpeää huhtikuuta, hyvä yhteistyöläinen! Chiliérassa arki rullaa melko sujuvasti ja kisojakin on kierrelty aktiivisesti. Pentueet saattavat lähiaikoina olla ajankohtaisia, sillä moni koira on jo kisannut tarpeeksi pentuetta varten. Jotenkin nuo urokset vain tuntuvat kahmivan enemmän tuloksia kuin nartut. :'D Koiramääräkin on hiukan lähtenyt lapasesta, niitä on jo 14, mutta suurin osa niistä on kuitenkin kasvatukseen tarkoitettu, vain muutama on ihan kisakaverina vain. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä Chilin toko-BH-koe-kisapäivään, joten jos et jo ole sitä tehnyt, niin kipin kapin osallistumaan! Tästä vk-maailmakappaleesta tuli nyt jotenkin lyhyempi kuin viimeksi, mutta väliäkö tuolla! :'3

IRL-elämä matelee vieläkin samaa tylsää tahtia eteenpäin: koulua, kokeita, lisää koulua ja lisää kokeita. Tai itse asiassa kokeista on ollut pikku tauko mutta ensi viikolla alkaa taas koeputki. Niitä viime kirjeessa mainitsemiani "kaverisynttäreitä" en kyllä vieläkään saanut järkättyä, onneksi päivämäärä on jo tiedossa. xD Nyt on muuten jo toiset ratsastuskisat käyty ja yllättäen ensimmäinen sija tuli, en olisi odottanut, suurimmat kiitokset kuuluu kyllä ponille, mutta ehkä sitä itsekin tuli jotain tuli tehtyä. :'D

Hyvää päivänjatkoa, ehkä se kevätkin kohta saapuu!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=93&lang=fi

01.04.2017 16:49
Sateenkaaritaivaassa järjestetään epävirallista agilityä 16.4.2017! Luokkia on neljä: pentu, mini, medi ja maxi. Kilpailusivulle pääset klikkaamalla suoraan kotisivut-kohdan linkistä tai hakeutumalla Sateenkaaritaivaan Toiminta-osioon. Viimeinen osallistumispäivä on 15.4., tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

29.03.2017 18:35

Tervehdys juuri sinulle, rakas kennelkollega!

Halusin vain ilmoittaa, että Sateenkaaritaivaan B-pentueesta on tällä hetkellä neljä pentua vailla kotia, kun niiden entiset kodit olivat niin epäaktiivisia, että minun täytyi ne sieltä noutaa pois. Nämä kotia kaipaavat pennut ovat kutsumanimiltään Bart, Bianca, Benji ja Betty. Olisin tosi kiitollinen, mikäli tarjoaisit edes yhdelle näistä pienistä, kymmenkuisista pennuista uuden, rakastavan kodin sen loppuelämän ajaksi! Mikäli kiinnostuit, käythän vilkaisemassa pentueosiosta löytyviä pieniä karvapalloja ja ilmoittamaan vieraskirjassa, mikäli tahdot jonkun niistä itsellesi ottaa ^^

Sydämellisin terveisin, Ushma ja shelttitaaperot

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/?cat=51&preview=2

11.03.2017 15:03
Aprillissa järjestetään 24. maaliskuuta epävirallinen tokokoe, josta löytyy kaikki neljä luokkaa. Ilmoittautua voi 23. maaliskuuta asti, joten ilmoittauduthan sinäkin?

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

08.03.2017 15:43
08.03.2017

Aurinkoinen tervehdys Sateenkaaritaivaasta, rakas yhteistyöläinen!

On vihdoin ja viimein tullut aika kirjoittaa maaliskuun yhteistyökirje, johon toivottavasti riittää edes jonkin verran asiaa, ettei kirje jää liian lyhyeksi eikä siitä toivottavasti tule liian pitkäkään. Miltei jokaiselta teistä olenkin jo saanut maaliskuun kirjeen, muistaakseni ehkä yksi kenneli ei ole sellaista vielä lähettänyt, mutta ei se mitään.

Sateenkaaritaivaassa menee tosiaan ihan mukavasti, hoitajia on peräti 7 kappaletta ja suurin osa heistä on enemmän tai vähemmän aktiivisia, kirjoittaa ainakin sen pari tarinaa kuukauden aikana. Jotkut sitten kirjoittavat hieman harvemmin tai eivät ollenkaan, mikä on mielestäni surullista, mutta niissä tapauksissa ei sitten auta kuin kylmänviileästi erottaa nämä sankarit. Koiria kennelissäni on tällä hetkellä 14, mutta olen pohtinut kahden uuden koiranpennun ottamista. Toinen on erään yhteistyökennelini tulevasta bordercolliepentueesta, joka syntyy ilmeisesti kuunvaihteessa, ja toinen mahdollinen tulokas on oman kasvattini, shelttipoika Rakun tulevasta pentueesta sitten, kun sellainen on tulossa. Olen suunnitellut myös omaa pentuetta Sateenkaaritaivaaseen, bordercollie on rodultaan tämä pentue ja isänä toimii eläinkodista pelastettu collieuros Reno ja emänä eräästä kennelistä aikoinaan otettu ihastuttava Luna-neito. Pentuetta ei kuitenkaan ole ennen kesää tulossa, koska kumpikin vanhemmista on vielä niin nuori ja odotan nyt ensihätään ainakin siihen, että Luna täyttää kaksi vuotta. Pentuja on siis kuitenkin tulossa useammalta taholta, kun vielä Sateenkaaritaivaan B-pentueesta joudun lähes kaikki pennut ottamaan kuun lopussa kenneliini, mikäli niiden kodit eivät aktivoidu. Pyrin kyllä etsimään niille kotia muualta, mikäli se on mahdollista löytää, sillä en mitenkään voi majoittaa siitä pentueesta viittä pentua saman katon alle. Myös A-pentueen Carlos on kotia vailla, mutta ainakin Chiliéran suunnalta tuli sille kiinnostusta, joten se todennäköisesti saa hyvän kodin pian :3 Mikäli teistä yhteistyöläisistä löytyy kiinnostuneita majoittamaan muutama hassu kymmenkuinen shetlanninlammaskoiranpentu, niin kiinnostustaan saa esittää meidän suuntaan, kun todennäköisesti niiden tilanne ei muutu ja ne viisi ovat pian uutta kotia vailla. Mutta kennelistä ei sen enempää, siirrytään IRL-elämän puolelle.

IRL mulla sujuu oikein mukavasti, tällä hetkellä on hiihtoloma meneillään ja siitä syystä enemmän aikaa päivitellä ja tämän kirjeenkin ehdin mukavasti kirjoittaa. Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei ole, muuttoapuna olen alkuviikon ollut mutta loppuviikon olen ihan vain kotona, perjantaina tosin käyn vähän kaupungilla moikkailemassa kavereita, jos joku sattuu silloin olemaan kotosalla :D Loman jälkeen onkin muistaakseni viikko ihan perus opiskelua, mutta sen jälkeen taitaakin sitten alkaa hirveä koebuumi taas ja päivittely jää vähemmälle, joten yritän nyt hiihtoloman aikana pyöriä kennelillä sitäkin enemmän. Mutta ei kai tässä sitten kummempia, oikein hyvin mulla ja kennelillä menee ja toivottavasti sitä myös jatkuu pitkään.

Mukavaa kevään jatkoa jokaiselle teistä ja kiitos niille, jotka kirjeen ovat jo kirjoittaneet. Mikäli et ole maaliskuulta sellaista vielä tehnyt, niin toivoisin saavani sen pian, on aina yhtä mukava kuulla miten teillä sujuu <3

- Ushma

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

06.03.2017 19:10
06.03.2017

"Nostat käteesi repaleisen, revityn ja kuraisen kirjeen. Saat hädin tuskin selvää kuoren tekstistä, mutta onneksi itse kirje kuoren sisällä ei ole yhtä hajalla..."

Lämmin tervehdys Chiliérasta, arvon yhteistyöläinen! Nyt on vuoden ensimmäinen y-työkirjekin saatu ilmoille. Kennelin arki on tosiaan lähtenyt hyvin käyntiin, koiria on jo kokonaiset kymmenen kappaletta, joka saa nyt tältä erää ainakin riittää, eli lisää tuontikoiria ei taida olla tulossa, mutta jos muiden kenneleistä pentuja saa tai tänne niitä sattuisi syntymään, niin tilaa ja huomiota riittää vielä! Olen muuten suunnitellut pienen porotokan ottamista kennelille, niin koirat voisivat ihan käytännössä harjoitella paimentamista. Porot olisivat kivoja, kun mielestäni niitä lampaita 11 kennelillä kymmenestä. xD Ensimmäiset kisatkin on saatu julki, ilmoittautuminen päättyy 19. maaliskuuta, joten jos vielä et ole koiriasi ilmoittanut, niin tee se nyt! Pentueitakin olen jo suunnitellut, niistä ensimmäinen taitaa sitten joskus kesä- tai toukokuussa jopa olla ajankohtaisempi, rotuna sheltti ja vanhempina Nelli sekä Sateenkaaritaivaan kasvatti Raku. Kisoihinkin ollaan tässä osallistuttu, ensimmäiset olivat agilitykisat Joystormissa ensimmäinen päivä, meiltä ainut sijoittunut oli pitkäkarvainen colliepentu Napsu. Vielä odotellaan tuloksia BH-kokeesta, kahdesta agilitysta ja tietysti omista kisoista! Hyvin on siis saatu arki rullamaan, toivottavasti tämä aktiivisuus nyt pysyisi!

IRL-elämässä kaikki rullaa tasaiseen tahtiinsa, hiihtoloma tuli ja meni, olisi kyllä kiva, jos se olisi kaksi viikkoa! Nyt elämä matelee samaa tylsää tahtia eteenpäin: koulua, kokeita, lisää koulua ja lisää kokeita. Täytin muuten tuossa reilu viikko sitten vuosia ja nyt pitäisi sitten miettiä että millon kutsun pari kamua kylään kun näyttää joka viikonlopulle olevan jotakin! Toissapäivänä kävin ensimmäisissä ratsastuskisoissani ja olen kyllä tyytyväinen suoritukseen: puhdas rata ja hyvä aika. Nyt iski hirveä kisainto, täytyy sitten vain katsoa, että milloin ois seuraavan kerran kisat tiedossa. :D

Hyvää kevään jatkoa kaikille, Minttu ja karvatassut

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

05.03.2017 09:36
Tervehdys yhteistyöläinen!

Tämäkään ei ole yhteistyökirje, mikäli sitä tuon aloituksen perusteella odotit. Ei hätää, sellainen on kyllä tulossa tämän kuun aikana, luultavasti ensi viikolla kun on hiihtoloma ja ehdin kirjoittaa. Nyt on kuitenkin kyseessä sellainen juttu, että eräs kasvattini tarvitsee kodin ja ajattelin näin ensiksi teiltä, rakkaat yhteistyöläiset, kysyä, josko joku teistä kiinnostuisi ja tahtoisi tarjota pienelle kodin.

Tilanne on nimittäin nyt se, että kennelini A-pentueen koira, pikkuruinen Carlos, jouduttiin noutamaan edellisestä kodistaan Little Beanista takaisin Sateenkaaritaivaaseen, koska sen kotikennel oli hyvin epäaktiivinen enkä halunnut nuorta urosta sinne jättää. Toivoisin kuitenkin, että minun ei tarvitsisi pitää urosta Sateenkaaritaivaassa, sillä kaikki sen kolme elossaolevaa sisarusta asuvat jo siellä enkä tahtoisi, että myös viimeinen kasvatti samasta pentueesta muuttaisi sinne. Toivon siis, että joku teistä, rakkaat yhteistyöläiseni, olisi valmis tarjoamaan pienelle shelttiurokselle kodin!

Carlos on pohjimmiltaan hyvin herttainen vuoden ikäinen shelttiuros, mutta ulospäin se näyttäytyy todella energisenä pikku hulivilinä, joka ei tuntuisi välillä rauhoittuvan millään. Se on rohkea ja jääräpäinen nuori uros, mutta tottelee kyllä, mikäli sitä jaksaa kärsivällisesti kouluttaa. Pidemmän luonnekuvauksen löydät Sateenkaaritaivaan kasvatussivulta, A-pentueen kohdalta.

Mikäli kiinnostuit, niin tulethan toki jättämään viestiä vieraskirjaan, varauslomakekin löytyy pentuesivulta :) Nopeat syövät hitaat, sillä tarjoan samaa pentua nyt alustavasti ainakin neljään kenneliin, joten toivottavasti tästä ei tule hirveää taistelua teidän välillä, että kuka sen pennun saa. Mikäli kukaan teistä kuitenkaan ei tästä nyt innostu, niin yritän vielä jostain muualta.

Rakkain terveisin, Ushma ja pikku Carlos

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

03.03.2017 17:01
Tervetuloa kisaamaan epävirallista agilitya Chiliéraan 20. maaliskuuta! Luokkina pentuluokka, mini, medi ja maxi! Tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Ellu
Kotisivut: http://wiewin0.wixsite.com/hakkaran/avajaisagi/

21.02.2017 22:06
Hei!

Uunituoreessa Hakkaran virtuaalikennelissä pidetään 05.03.2017 agilitykisat kennelin avajaisten kunniaksi! Luokkia ovat MINI, MEDI ja MAXI. Kaikki koirat ovat tervetulleita ja toivommekin, että lähtisitte meidän kanssa viettämään vauhdin täyteistä avajaispäivää! :)

Nimi: Kataja

16.02.2017 16:49
Anteeksi etten ole päässyt kirjoittamaan tarinoita :/ Tarkoitus oli jatkaa ekaa tarinaa viime viikolla, mutta ensi viikolla on kokeita tiuhaan tahtiin enkä kertakaikkiaan ehdo kirjoittamaan. Yritän viimeistään hiihtolomalla kirjoitella.

Vastaus:

Ei haittaa, kouluhommat kannattaa selvitellä alta pois ihan rauhassa ^^

~ varga

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

12.02.2017 18:14
Hei! Kyselisin yhteistyötä Joystormin kanssa! Olen jo pitkään käynyt stalkkimassa täällä ja ihaillut, pakko myöntää että ihanaa jälkeä ;D <3

Vastaus:

Yhteistyölista on valitettavasti täysi, mutta kävisikö linkinvaihto sen sijaan? :)

~ varga

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

12.02.2017 14:44
Lämmin tervehdys juuri sinulle, rakas yhteistyöläinen!

Edellisestä kirjeestä on jälleen kerran päässyt vierähtämään melkein kaksi kuukautta ja tahdon pahoitella sitä, jos se jotenkin häiritsee, etten ehkä ihan joka kuukausi muista kirjoittaa. Näiden kahden kuukauden aikana ei kuitenkaan ole kennelin puolella hirveästi mitään ihmeellistä tapahtunut, koirien syntymäpäivät ovat ehkä ainoita isompia juttuja. Nuorimmatkin koirat taitavat nyt kaikki olla vähintään vuoden ikäisiä, mikä on mielestäni hieno saavutus, kun on ollut aikamoisia haasteita riiviöiden ollessa vähän nuorempia. Uutta pentuettakin olen tässä vähän kaavaillut kennelini ainoille bordercollieille, mutta siihen menee vielä aikaa, koska molemmat koirat ovat vielä niin nuoria ja tahdon odottaa, että emäksi tahtomani collienarttu täyttää vähintään kaksi vuotta. Yhteistyöläisiäkin on tällä hetkellä vain kolme, joista yhden lisäsin listoille juuri tänään, joten hirveän montaa kirjeiden vastaanottajaa ei ole. Kenneliin siis ei tunnu kuuluvan oikein mitään sen jännittävämpää, joten jatketaan eteenpäin.

Mulla itselläni on ollut tässä vähän kaikennäköistä, on ollut koeviikkoja ja jakson vaihtumista ja muuta, mutta silti kaikkien isoin asia tähän mennessä on hurjaa vauhtia lähestyvät wanhojen tanssit. Mulla on nyt alkamassa ehkä tähänastisen elämäni tapahtumarikkain, jännittävin ja stressaavin viikko, koska ensi viikolla on kenraaliharjoitukset tiistaina, abien potkiaiset keskiviikkona, penkkarit torstaina ja prinsessapäivä eli wanhojen tanssit perjantaina. Näihin kaikkiin asioihin liittyy ihan hirveästi järjestelemistä, joista suurin osa on tähän mennessä kyllä jo hoidettu, mutta vielä lopulliset viimeistelyt on hoidettava tässä pikkuhiljaa :D Ja kaiken kukkuraksi vielä lauantaina olen menossa yhdelle keikalle, joten äxöniä riittää vielä viikonlopullekin. Tästä syystä tulen olemaan ensi viikolla ehkä hieman epäaktiivinen ja tuskin ehdin hirveästi virtuaalimaailmassa käydä loppuviikosta, alkuviikosta ehkä niinkin. Mutta tosiaan, mulle itselleni kuuluu siis todella hyvää, vaikka voin sanoa jo nyt olevani tosi hermostunut ja jännittäväni hirveästi tuota tanssiesitystä. Mutta no, ei minusta sen enempää!

Nyt on sinun vuorosi, rakas yhteistyöläinen. Tahtoisin tietää, mitä kennelillenne ja sinulle itsellesi kuuluu, onko tapahtunut jotain merkittäviä asioita tai onko jotain mielenkiintoista tapahtumassa. Odotan innolla kirjettänne, toivottavasti saan sellaisen pian! Mukavaa lopputalvea tai alkukevättä, kumpi tässä nyt sitten onkaan kyseessä, ja oikein hyvää jatkoa teille muutenkin <3

Nimi: Kataja

05.02.2017 09:36
Eka tarina ulkona! :)

Vastaus:

Hieno homma!

~ varga

Nimi: Kataja

29.01.2017 13:53
Yritin tuossa päästä sisälle hoitajien oleskelutilaan, mutta tunnuksiani ei hyväksytty. Onko sitä aktivoitu vielä vai? Anteeksi kyseleminen ^^"

Vastaus:

tunnuksissa on viimeaikoina ollut ikävästi ongelmia, yritän korjata tätä parhaillaan :)

~ varga

Nimi: Kataja

29.01.2017 09:52
Kävin laittamassa hakemuksen :D

Vastaus:

>

~ varga

Ulkoasu © 2016 H02877/Virtualdesign | Ulkoasun kuvat © Lundtola (CC 2.0 BY-NC-SA) ja Radvydas S.)

©2017 Kajahduksen virtuaalikennel - suntuubi.com